Μιχάλης Χατζηγιάννης: Ο νέος του έpωτας με όμορφη ηθοποιό!

Μιχάλης Χατζηγιάννης: Ο νέος του έpωτας με όμορφη ηθοποιό!

Ένα νέο βήμα στην επαγγελματική του πορεία…
είναι έτοιμος να κάνει ο Μιχάλης Χατζηγιάννης τον ερχόμενο χειμώνα, πρωταγωνιστώντας για πρώτη φορά σε…μιούζικαλ.Ο Κύπριος τραγουδιστής και μουσικοσυνθέτης θα λάβει μέρος στο μιούζικαλ «Άννυ» που θα ανέβει στο Ίδρυμα Μείζονος Ελληνισμού στην οδό Πειραιώς σε σκηνοθεσία Θέμιδας Μαρσέλου.
Ο τραγουδιστής θα υποδυθεί, όπως αναφέρει το περιοδικό HELLO, έναν αυστηρό επιχειρηματία που η ζωή του αλλάζει ριζικά αφού συναντήσει ένα μικρό κοριτσάκι, την Άννυ. Η Άννυ έχει μεγαλώσει σε ορφανοτροφείο και το ρόλο της δύστροπης διευθύντριάς του θα έχει αρχικά η Άννα Παναγιωτοπούλου και από τη νέα χρονιά η Μίρκα Παπακωνσταντίνου. Μάλιστα, συμπρωταγωνίστρια του Μιχάλη Χατζηγιάννη θα είναι η Κατερίνα Παπουτσάκη. Η ηθοποιός, θα έχει τον ρόλο της κρυφά ερωτευμένης γραμματέα του επιχειρηματία που θα υποδύεται ο γνωστός τραγουδιστής.
Φυσικά οι δύο τους έχουν συναντηθεί αρκετές φορές στο παρελθόν και έχουν μεγάλη συμπάθεια ο ένας για τον άλλον! Επίσης, η Ζέτα Μακρυπούλια που χαίρεται πολύ για το νέο βήμα του συντρόφου της, θεωρεί ιδανική παρτενέρ την Κατερίνα Παπουτσάκη! «Θα έχει πλάκα να τους δω σαν ζευγάρι» δήλωσε η ταλαντούχα ηθοποιός σε παρέα κατά τη διάρκεια των διακοπών τους στη Πάρο!

Πηγή: yfilios.blogspot.gr 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις