«Δεν μπορώ να πιαστώ από τίποτε δικό μου κι αυτό είναι πρόκληση»

.


Η Νάντια Μπουλέ μιλά για τον ρόλο της στο Cabaret

Για την ηρωίδα που θα υποδυθεί στο μιούζικαλ Cabaret και για το αν υπάρχουν κοινά σημεία μεταξύ τους μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξή της η Νάντια Μπουλέ.

«Δεν έχω κανένα κοινό σημείο με τη Fraulein Kost. Στο Βερολίνο, λίγο πριν ανέβει ο Χίτλερ στην εξουσία, εκείνη προσπαθεί να επιβιώσει. Θέλει να είναι με την πλευρά των νικητών και αποφασίζει να δουλέψει ως πόρνη. Με πολιτικές πεποιθήσεις φιλοναζιστικές, αλλά με μια αφέλεια, γιατί κανείς δεν γνώριζε ακόμη τι σημαίνει να είσαι φίλος με τους ναζιστές. Δεν μπορώ να πιαστώ από τίποτε δικό μου κι αυτό είναι πρόκληση», λέει στο περιοδικό People και συνεχίζει: 

«Ενθουσιάστηκα όταν έμαθα για τη Μαρία Ναυπλιώτου, την Τάνια Τσανακλίδου και τον Δημήτρη Λιγνάδη. Από τέτοιους ανθρώπους μαθαίνεις. Τους παρακολουθώ, ρωτάω, είναι δώρο για μένα. Η Τάνια είναι υπέροχη. Είναι τόσα πολλά χρόνια καταξιωμένη στο χώρο. Ακόμη και τώρα, παρά την καριέρα της, είναι σαν μαθήτρια. Έχει ανοιχτό μυαλό κι αυτό την κάνει νέα στην ψυχή. Έχουμε πολλές σκηνές μαζί, καθώς είναι η σπιτονοικοκυρά μου, η οποία δεν θέλει μια πόρνη στο σπίτι της. Η Τάνια μού έδωσε να φορέσω για μια σκηνή ένα μαύρο μεταξωτό κομπινεζόν που φορούσε η ίδια σε παράστασή της πριν από 30 χρόνια».

πηγή:www.newsbeast.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις